Cocktail hour

The coat

trenchcoat

På sådan en regnfuld lørdag, så får man jo helt lyst til at netshoppe.. Eller det er i hvert fald sådan jeg har det, når vejret er en smule trist.
Jeg er derfor faldet over denne lækre trenchcoat i ruskind.
Den har den helt perfekte længden og så er den noget så blød! Mon ikke den ville passe ret godt ind i min garderobe? Jeg tror jeg ville bruge den udover en fin sommerkjole eller blot bruge jakken som en lukket kjole. Ahh mulighederne er mange. Men jeg er sikker på at den vil blive flittig brugt ;-) Ellers er jeg også ret vild med DEN HER OG DEN HER.

Jeg kigger ind til jer senere med en lækker konkurrence ;-)

Nu vil jeg smutte ud i køkkenet og lave denne morgenmad og derefter løbe en lang morgentur.

God weekend :-)

vihipsta-denim-shorts-112783

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocktail hour