I would like to wear

F.R.I.D.A.Y thoughts

IMG_3865X

Hej Piger!

Normalt ville jeg poste en ny opskrift på cocktails i anledningen af Cocktails night. Men denne fredag er anderledes.
Jeg har nemlig en mere sløv og afslappet fredag i vente. Ingen vilde planer, bare ren og skær afslapning på sofaen, muligvis med en dyne og lidt tøsefilm ;-)

Jeg har nemlig planer om at løbe mit 2. halvmarathon i morgen. Og efter både sygdom, svimmelhed, press brunch, en masse arbejde og ikke ret meget fritid, så trænger jeg til at slappe af. Og selvfølgelig lade op til i morgen.
Jeg er lidt spændt. Det er jo over et år siden at jeg sidst løb et halvmarathon og jeg døjede meget med forskellige skader efterfølgende. Så jeg er spændt, men glæder mig til at udfordre mig selv igen i morgen. Især, nu hvor de lover regn og lidt kulde i morgen – perfekt!

Jeg ved at der er nogen af jer der har spurgt om jeg vil skrive lidt nærmere om mit løb og om jeg har nogle gode råd til at træne op til et halvmarathon. Jeg skal nok se om jeg ikke kan få bikset sådan et blogindlæg sammen inden længe. :-)

Nu vil jeg hoppe under dynen og nyde min fredag aften!

God aften til jer :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to wear