LOOK OF THE DAY: Highstreet

IMG_8467XX

IMG_8471X

IMG_8497X

IMG_8576X

IMG_8532X

IMG_8463X

IMG_8499X
LOOK OF THE DAY: Cardigan: H&M, Tee: Selected Femme, Nederdel: InWear, Støvler: H&M, Solbriller: Ray Ban, Taske: Secondhand, Ur: Pilgrim

Det er faktisk ret lækkert at eftermiddagsvejret har været så skinnende og lunt i denne uge. Det har givet mulighed for lune strik og bare ben og nå ja bare fødder i støvler eller sneakers. Anyway, jeg er i hvert fald fan! Der er bare et eller andet lækkert ved at kunne hoppe i et par grove støvler og så bare ben. Eller er det bare mig? ;-) Faktisk har jeg haft nogenlunde samme sæt på HER.

Jeg synes jeg løber lidt stærkt i disse dage. I går stod den på arbejde, et hemmeligt photoshoot med en veninde, som jeg glæder mig til at kunne fortælle jer om snarest! Og så lige slutte dagen af med madklub sammen med nogle søde veninder. En rigtig rar men også en lang dag. Derfor har jeg også tilladt mig at være hjemme i aften. Jeg føler mig lidt bagud med at besvare mails og arrangere projekter for bloggen. Alt sammen nogle spændende ting, men også nogle ting der kræver ret meget af min tid. Og jeg hader hængepartier. Så nu skal aftenen bruges på arbejde og forhåbentlig tidligt i seng. Der er jo weekend i morgen. YAY!

6 kommentarer

 • Anne-Cathrine

  Uh hemmeligt projekt! Spændende ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Cathrine

  Uh hemmeligt projekt! Spændende ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Cathrine

  Uh hemmeligt projekt! Spændende ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   hehe ja meget spændende ;-) Glæder mig SÅ meget til at fortælle jer om det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  hehe ja meget spændende ;-) Glæder mig SÅ meget til at fortælle jer om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  hehe ja meget spændende ;-) Glæder mig SÅ meget til at fortælle jer om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det fineste Kalejdoskop