Postcard Istanbul

Say hello to Pete

IMG_6781

Når man har sådan et langt og tykt hestemanke som jeg, så kan det være en anelse svært at holde styr på engang imellem. Specielt fordi jeg næsten hver dag flader mit hår med et fladjern. Derfor bliver mit hår også udsat for meget slidtage. Jeg “taber” ofte meget hår, altså jeg fælder utroligt og jeg kan selv blive ret overrasket over hvor meget hår jeg egentlig kan miste på en dag. Men måske er det meget almindeligt? Eller er det bare mig?
Uanset så har jeg prøvet mig lidt frem med forskellige børster. For jeg er altså en anelse sart over mit hår. Jeg bruger sjældent stylingprodukter. Både fordi jeg ikke føler behovet, men også fordi jeg føler at håret bliver hurtigt fedtet eller tørt. Men forleden modtog jeg en børste fra EVO hair. Og vi er altså blevet et ret godt match så at sige.

IMG_6723

Børsten, som hedder Pete er ikke bare flot at se på, den er altså også blevet en af mine yndlings. Nu er jeg jo lidt af en wood-lover, så en træbørste er jo lige mig ;-) Men derudover så har den en god facon og så føler jeg altså en stor forskel i forhold til mine andre børster. Den river ikke i mit hår og jeg føler faktisk også at jeg fælder mindre og mindre for hver gang jeg bruger den.

IMG_6725

EVO hair har et helt sortiment af lækre produkter. Ja faktisk en hel familie af dem. For hvert produkt har et navn. F.eks som min nye børste, der hedder Pete ;-) Jeg er vild med ideen om at mikse kvalitet med humor. Og så har produkterne jo ikke heller ikke de der sindssyg lange navne, som man skal huske på. Dette gør det mere overskueligt og humoristisk at huske på ;-)

IMG_6727

Bonus info: Ved hver børste man modtager får man et lille tip med på vejen. F.eks dette tip om hvordan du kan føntørre håret og ved hjælp med børsten kan du få mere volume i håret. Et tip jeg helt klart vil benytte mig af ;-)

Jeg plejer selv at børste mit hår om morgen og om aftenen. På den måde føler jeg at jeg får redt alle mine knuder ud af håret. Specielt fordi mit nakkehår har en tendens til at blive ret filtret i løbet af dagen. Og så vasker jeg allerhelst mit hår om aftenen inden jeg går i seng. På den måde føler jeg at jeg står op til lækkert og blødt hår :-)

IMG_6777X

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postcard Istanbul