MORNING glory

2 gode olier

IMG_8933XX

Okay, vi tager lige et mindre glamourøst indlæg. Men samtidig et ret vigtigt et af slagsen.
Det er vist ingen hemmelighed at jeg har gået og skrantet lidt de sidste par måneder. Og mit immuneforsvar har vist ikke være helt lovende. Så efter nogen overvejelse, så besluttede jeg mig for at prøve Maybritt Krewald olie og Maybritt Krewalds aroniajuice.

Jeg tager ca. 2 spsk af hver og hælder det i et shotglas og drikker det. Derefter plejer jeg at spise et stykke frugt eller tage et glas juice. Indrømmet, det er ikke særlig lækkert at nappe sådan et shot. Men det er heldigvis hurtigt overstået og juicen gør nu alligevel smagen ret sød. Så længe det er koldt. Af og til kan jeg finde på at blande olien i mine smoothie eller juice om morgenen og så tage aromajuicen ved siden af.

Og efter jeg har prøvet det hver morgen i et par uger nu, så føler jeg mig faktisk ret frisk. Det er sjovt som man kan mærke en forskel indefra. Men også udenpå. Min hud er blevet pænere, mit hår føles mere lækkert (og har ikke den sædvanlige elektriske effekt, som ellers er normalt på denne tid af året) og så har jeg fået en blødere hud. Ihh det lyder faktisk ret vanvittigt at et shot aroniajuice og olie ligefrem kan ændre på sådan nogle ting. Men det virker ;-)

I kan læse mere om Maybritt Krewalds olie og aromajuice HER.

IMG_8961X

IMG_8940X

6 kommentarer

 • Tina Bay Ravn

  Du skal prøve at ryste aronia saften og olien sammen lige inden du drikker, så smager det ik så grimt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Bay Ravn

  Du skal prøve at ryste aronia saften og olien sammen lige inden du drikker, så smager det ik så grimt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Bay Ravn

  Du skal prøve at ryste aronia saften og olien sammen lige inden du drikker, så smager det ik så grimt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ahh det var selvfølgelig en ide – det må jeg hellere prøve! Tak for tippet ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ahh det var selvfølgelig en ide – det må jeg hellere prøve! Tak for tippet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ahh det var selvfølgelig en ide – det må jeg hellere prøve! Tak for tippet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORNING glory