A little beauty box

A little glimpse of the lens

12042166_10208187470871281_318005188_n

Det er måske en smule fjollet. Og nok også en smule tosset.

Men kan I huske for et år siden hvor jeg talte om en Model aften, hvor jeg sammen med et par veninder skulle stå model til et photoshoot?
I har efterfølgende været interesseret i at se resultatet af billederne. De har dog været længe undervejs og jeg har nok alligevel glemt alt om dem. Altså lige indtil min veninde sendte mig billederne for et par uger siden.

Det er altså mærkeligt at se sig selv på den slags billeder. Jo vidst poster jeg ofte outfitbilleder her på bloggen. Men dette er nu alligevel anderledes skulle jeg mene. Jeg er jo vant til selv at vælge outfit, bagggrund og ikke mindst fotostilen.
Men til dette photoshoot der var det hele planlagt på forhånd og jeg blev nusset om og fik lagt pæn makeup og dullet mit hår.

Til ære for min veninde, som manglede modeller til sin portofolio, så blev jeg spurgt om jeg havde lyst til at prøve det. Øhm.. Det siger man da ikke nej tak til ;-) Og det var jo også ret sjovt at prøve den slags photoshoot.

Da jeg var yngre blev jeg ofte brugt som undertøjsmodel for diverse webshops og har gået adskillige modeshows. Tænk, at jeg turde det dengang. Nu ville jeg helt sikkert føle mig genert og uerfaren med den slags. Men det er nu alligevel ret sjovt at tænke tilbage på den lille korte karriere man havde som “model”. ;-)

12048527_10208187470951283_329839866_n

6 kommentarer

 • Line

  Så lækre billeder!! Flere af dem tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så lækre billeder!! Flere af dem tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thrine

  Jeg undrede mig over at du ikke havde vist billederne endnu. Men de er da super flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thrine

  Jeg undrede mig over at du ikke havde vist billederne endnu. Men de er da super flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så lækre billeder!! Flere af dem tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thrine

  Jeg undrede mig over at du ikke havde vist billederne endnu. Men de er da super flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little beauty box