Film: Klovn Forever

Cosy sweaters

cosy sweaters2
1. Vila 2. Selected femme 3. Selected femme 4. Selected Femme 5. Vila 6. MbyM 7. Selected Femme

Okay, kan I huske at jeg i sidste uge havde lidt cravings for efterårsshopping? Oh well.. Jeg kom vist til at bruge dankort et par gange eller tre.. Men altså det er vel HELT HELT fair nu hvor det er blevet så koldt udenfor, ikke? ;-)
Anyway jeg kører lige videre på shopping-bølgen og giver mit bud på 7 lækre strik. Jeg er blevet ret fan det dersens rullekrave, selvom jeg sidste år havde svoret på at jeg aldrig ville hoppe i en rullekrave trøje. Men man har vel et standpunkt til man tager et nyt, ikke? ;-)

Jeg kunne i hvert fald sikkert bruge nr. 1 og 4 – de vil jo passe perfekt ind i min garderobe! ;-)

Må I få en god dag, fineste <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film: Klovn Forever