Taknemmelighed og drømme

Cravings for shopping…

IMG_3240

Så meget som jeg holder af efterår – desto mere tøjkrise får jeg! Argh! Jeg føler at det er så svært denne overgang mellem sensommer og efterår.
Det er koldt når jeg cykler på arbejde om morgenen og det er hot hot hot når jeg får fri om eftermiddagen. Ergo, jeg pakker mig ind i strik og vinterfrakke om morgenen og bider kulden i mig. Mens jeg nærmest kampsveder når jeg cykler hjem fra arbejde om eftermiddagen.
Findes der mon en middelvej? Somewhere?

Okay man kommer jo ikke langt med brok. Så øhm… Det eneste der kan hjælpe på problemet – det er vel at shoppe lidt, ikke? ;-)
Jeg har så meget lyst til at skifte hele garderoben ud med helt nyt tøj – bare lige for at undgå flere tøjkriser jo ;-)

Er jeg den eneste der føler mig lidt i knibe? Eller er vi måske flere om samme problem? ;-)

Anyway jeg vil smutte på arbejde og tænke på noget andet end tøjkrise ;-) Jeg er en smule ramt i dag. Jeg var sent ude i går, da jeg tog til Take That koncert med nogle venner, hvilket resulterede i alt for lidt søvn og alt for tidligt op. Meeeen det var nu det hele værd! ;-)

Weekenden skal i øvrigt bruges på et besøg hos en sød veninde, middag hos svigerfamilien og en kæreste-date. Fremragende weekend!

Har I nogle gode planer for weekenden? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmelighed og drømme