Lately

GIVEAWAY: Vind børster fra EVO

IMG_7449XX

De sidste par uger har det handlet meget om hår på bloggen. Mit hår. Jeg har langt hår og jeg ønsker at pleje det bedst muligt. Jeg har derfor både testet Pete børsten og Truman kammen. Derudover har jeg fortalt jer om mine hårrutiner og givet jer 5 gode råd til håret.

I samarbejde med EVO har jeg fået lov til at forkæle en læser med både Pete og Truman.
Sikke en lækker måde at gå på efterårsferie på, ikke?;-)

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar herunder med dit navn og like facebook-siden HER.

konkurrencen slutter søndag d. 11. oktober kl. 14 – hvor jeg kårer en vinder på bloggens facebookside :-)

IMG_7465X

357 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately