LOOK OF THE DAY: Sparkling thursday

Lately

12087633_10153225209941314_2033701316_n
Har holdt i hånd med denne lille babyboy hele eftermiddagen. Noget så hyggeligt. Og se liiiige den lille søde hånd! Jeg er ret solgt, må jeg indrømme ;-)

IMG_7868X
Har fået tilsendt 2 lækre olier/juice fra Maybritt Krewald, som jeg glæder mig til at prøve. Og ikke mindst få styrket mit immuneforsvar, som ikke har været ret godt på det seneste..

IMG_7809X
har fået det fineste armbånd af mine søde kollegaer. Jeg ved faktisk ikke hvor den er fra eller hvilket mærke det er. Men det synes jeg faktisk at der gør den endnu mere speciel. Jeg er i hvert fald mægtig glad for den :-)

IMG_7845X
Er ellevild over min nye halskæde. Ja, der er mange goder ved at bære blogger, men allermest holder jeg faktisk af de leverandører der skriver en sød hilsen. Det betyder bare så meget mere og så virker gaven også mere personlig. Ja, sådan nogle ting sætter jeg altså stor pris på :-)

IMG_7820X
har været i gang i weekenden med at omplante min Pilea-plante. Den vokser hurtigere end hvad jeg selv kan følge med til, så endelig fik jeg tid til at “plante” to nye planter. Jeg er dog spændt på at se om det virker!

Casper Christensen og Frank Hvam i Klovn Forever
var i aftes inde og se Klovn Forever. Først var jeg en anelse skeptisk, men jeg må indrømme at jeg er positivt overrasket! Mere om filmen i næste uge.

Sikke en rar uge, kan vi tage den en gang til? ;-)
Jeg er endelig ovenpå igen, efter jeg har gået i over en uge med en træls snue og ondt i halsen. Jeg er dog i bedring og har allieret mig med lidt hjælpemidler, som forhåbentlig skal gøre mig helt frisk igen! Men derudover har ugen været rigtig rar med nogle dejlige planer, lidt afslapning, kvalitetstid med min familie og nærmeste og en herlig datenight med kæresten i aftes.
Den næste uge bliver nu altså også en rar en af slagsen. Udover at jeg holder efterårsferie på fredag, så venter der mig et par dinnerdates med nogle veninder, fødselsdags brunch hos en veninde, en tur i biffen og en masse arbejde :-)

Kig ind i morgen, hvor jeg har en lækker konkurrence til jer! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Sparkling thursday