4 lækre cocktails

Lately

IMG_8445X
Har modtaget en ret fin halskæde med mit horoskop. Jeg er lidt overtroisk og jeg kan godt lide at læse mit horoskop, skorpion. Ikke at jeg ligefrem lever af mit horoskop, men det er da ret skægt at se om det holder stik ;-)

IMG_8055
Garderoben er blevet skiftet ud med efterårstøj og vamsede strik. En tid jeg faktisk har glædet mig til. Faktisk lever jeg i mine striktrøjer lige nu – det er jo såååå koldt udenfor, at det næsten er nødvendigt at pakke sig ind ;-)

IMG_8455X
Og til efterårskulden er det rart at være dækket ind i 2 nye favoritter <3

IMG_8104X
Når man lige bruger en butiksrude som spejl, inden man skal til frisøren. Og at ens søster så liiige foreviger billede ;-) Bare rolig – butikken havde dog lukket ;-)

IMG_7925X
Har spist noget nær den bedste brownie- brownien er nu væk og jeg har lyst til en mere!

Nåmen så gik endnu en uge. Faktisk ret hurtigt endda! En uge som gik med en tur i biffen, dinnerdates, fødelsdagsbrunch for en sød veninde, babysitting for en meget nuttet baby, fået studset lokkerne og så begyndte jeg for alvor at træne igen. Jeg har jo løbet længe, men jeg har nu alligevel haft en trang til at træne lidt anderledes. Og gud hvor jeg elsker det! Dermed ikke sagt at jeg ikke vil hoppe i løbeskoene i ny og næ ;-)

Forresten, har jeg fortalt at jeg har efterårsferie nu? Ihh… Jeg har sådan glædet mig til denne ferie. Mest af alt, fordi jeg slet og ret ingen planer har. Og ved I hvad? Jeg synes det er ret så dejligt! Specielt fordi der er mulighed for nye spontane planer og så kunne jeg godt bruge nogle dage herhjemme med diverse hængepartier. Og efter at have skrevet dette indlæg, så har jeg de vildeste cravings for kage. Så mon ikke der bliver lidt tid til at bage lidt. I hope so! ;-)

Efter en dejlig morgentræning vil jeg hoppe i bad og smutte hjem til min mor og nyde resten af søndagen der.

God søndag :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 lækre cocktails