A little glimpse of the lens

Lately

IMG_8254X
Er så glad for mit personlige horoskop-halskæde fra Jane Kønig.

12179335_10153257894056314_2051367150_n
Coffee date med nok den lækreste chokoladetærte. Overvejer stærkt at finde en opskrift på denne og se om jeg kan bage en selv ;-)

IMG_9462X
Modtog den fineste Goodiebox forleden..

sushi
En herlig sushi-date med kæresten i aftes.

Jeg må indrømme at jeg havde lidt en sløv start på ugen, efter at jeg havde holdt ferie i en uges tid. Men selvom det har været nogle hårde dage i denne uge, så sidder jeg alligevel med et lille smil på læben. For trods de andre dage, så har jeg haft en noget nær en perfekt weekend! Fredagen startede med et besøg af min lillesøster som kom og spiste middag hos mig. Lørdag havde jeg et fotojob af en rigtig sød veninde og hendes familie. Vi fandt en skov, som havde potentiale for billederne. Og pludselig så var vi omgivet af de fineste efterårs omgivelser. Det var nærmest helt idyllisk, især for en som jeg, som eeeeelsker efterår ;-) Derefter stod den på en hyggelig kærestedate med ovenviste sushi.

Men selvom det har været en god uge, så glæder jeg mig nu også til den kommende uge. Jeg er sikker på at den bliver ligeså rar. Jeg skal på barselsbesøg hos en sød kollega, på endnu et fotojob og sidst på ugen tager jeg til København. Jeg har et par møder om fredagen og ellers så skal København nydes på bedste vis.. Og TUSIND TAK for jeres søde tips til spisesteder i København. De er hermed noteret ;-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little glimpse of the lens