Cravings for shopping...

LOOK OF THE DAY: Sparkling thursday

IMG_7747X

IMG_7798XX

IMG_7751XX

IMG_7809X
LOOK OF THE DAY: Læderjakke: Bruuns Bazaar (lignende HER) Tee: Selected Femme, Nederdel: Inwear (lignende HER) Halskæde: Bybiehl, Armbånd: Gifted, Ring: Jane Kønig

Forleden aften var jeg så heldig at indløse en tidlig fødselsdagsgave. Min søde storebror havde foræret mig en billet til Take That koncerten i Boxen i Herning. Han forbarmede sig over mig, da jeg gik glip af koncerten for snart 4 år siden, en sød tanke, ikke? :-)
Anyway vi tog ud til nogle venner for at spise inden koncerten, hvor vi lige fik lidt tid til at hapse et par billeder af dagens outfit. Et ret simpelt outfit i et værre blæsevejr! Tro mig, jeg har flere billeder med både flyvende hår og blå læber ;-)

Uh hvor er jeg altså glad for at det er weekend! Jeg synes det har været så tiltrængt i denne uge, at jeg måske har haft lidt for travlt. Derfor er formiddagen også blevet brugt herhjemme med afslapning til Mads og Monopolet! ;-) I aften skal jeg ud og spise med kæresten og så har jeg vist kommet til at love ham, at vi skal i biffen og se Klovn – Forever. Noget, som jeg er ret spændt på, da jeg er forfærdelig dårlig til at se sådan slags film. Mon man kan gemme sig bag popcornene? ;-) I hope so!

Må I have en dejlig lørdag <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cravings for shopping...