Cosy sweaters

LOOK OF THE DAY: Winter noir

IMG_7918XX

IMG_7898X

IMG_7904X

IMG_7912xx

IMG_7924X

IMG_7908xx
LOOK OF THE DAY: Strik: Pieces (lignende HER) Tee: Selected Femme (lignende HER) Nederdel: Inwear (lignende HER) Støvler: H&M, Halskæde: Bybiehl Taske: Depech (lignende HER)

Pyyh.. Hvor er det dog blevet pokkers koldt og for slet ikke at tale om mørkt! Outfittet er fra i tirsdags, hvor jeg var i biffen med min mor og søster for at se Praktikanten. (Anmeldelsen af filmen kommer en af de kommende dage på bloggen) Og jeg fik som sædvanlig min søster til at snappe et par billeder inden filmen. Men hold nu op, hvor var det sværere end jeg troede. Det er jo blevet så pokkers mørkt her om eftermiddagen, så det skabte lidt problemer med lyset. Og nu gruer jeg lidt for den kommende tid. Altså jeg elsker efteråret, men let’s face it et mørkt efterår er ikke ligefrem blogger-venligt-billeder-tid. Oh well vi fik i hvert fald nogle billeder ud af outfittet.

Strikken er for resten ny. Jeg har manglet en ulden strik cardigan til de køligere dage. (Den har hængt på mig lige siden jeg har købt den!) Men samtidig har jeg ikke været fan af de strik-cardigans der fælder og “kløer” når jeg får dem på. Ja ja jeg er besværlig, I know! :-)

Nåmen det er jo fredag! yay! Og nogen har meget snart weekend! Og sikke en weekend at gå i møde. Den står både på fødselsdagsbrunch for en veninde, dinnerdates, træning, studsning af hestemanken og lidt til. Men allerførst en arbejdsdag og senere en dinnerdate hos min søster.

God weekend fineste <3

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cosy sweaters