GIVEAWAY: Vind børster fra EVO

RE-post: Morning pancakes

pancakes

Forleden fik jeg sådan en lyst til pandekager! Okay, jeg har faktisk lyst til pandekager ret ofte. Faktisk tror jeg godt at jeg kunne spise pandekager hver morgen, selvfølgelig med variation, såsom dem HER og dem HER. Eller også skulle man lave de her sprøde vafler igen.. Mmmm..

Eftersom det er længe sien at jeg sidst har postet en ny morgenmadsopskrift og at bloggen har fået nye læsere, så tænkte jeg at jeg ville give et re-post til mine Morning Pancakes.
Og hvor er det dog egentlig smart at kunne finde sine gamle opskrifter frem igen ved at lave et re-post. Det er vel nærmest en opskrift på ny, især fordi det er alt for længe siden at jeg sidst har lavet disse.
Men efter et suk fra sidste år, så prøver deler jeg lige denne opskrift igen ;-)

Jeg vil smutte på arbejde! Senere står den på træning og en tur i biffen.

Må I få en dejlig dag <3

pancakes1

Du skal bruge:

5 dl sødmælk
300 g hvedemel
2 æg
2 spsk sukker (kan dog undlades)
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
Evt. lidt vanilliesukker
50 g smeltet smør

Begyndt med at blande først det våde og derefter det tørre. Dog skal det smeltet smør i til allersidst. Bland så det våde og tørre sammen, til en lækker cremet konsistens. Pas endelig på at det ikke klumper. Smelt så smørret og kom det i.
Varm panden op – pandekagerne bliver allerbedst hvis du ikke bruger fedtstof, det afhænger dog af pandens kvalitet og hvor fedtet du vil have dine pandekager. Hæld ganske lidt af dejen på panden. Det er meningen at pandekagerne skal være små og tykke. Lav en pandekage stabel og tilsæt evt. jordbær eller blåbær og server med ahornsirup. Velbekomme :-)

pancakes2

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Vind børster fra EVO