Birthday gifts

Birthday gifts

IMG_2162X

IMG_2167X

IMG_2170X

IMG_2003X

IMG_2176X

Uh selvom jeg havde svært ved at finde nogle ønsker, så havde mine fødselsdagsgæster alligevel formået at give mig alt det jeg ønsker og mere til! Jeg er faktisk overrasket over at de alle har givet noget fra listen. Og jeg er SÅ vild med det! Jeg elsker mine gaver hver og en. Der er både lidt forkælelse, pleje, skønhed, tøj og lidt til køkkenet. Hvad mere kan man ønske sig?
Pyh.. Nu får jeg det vist meget svært ved at finde på ønsker til jul.. hehe.. Måske denne liste kan inspirere jeres ønskeseddel til jul?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday gifts