Birthday girl

Birthday girl

IMG_1207XX

Jubii jeg har fødselsdag!! Yay! Det startede med en dejlig morgen efterfulgt af en god arbejdsdag med søde kollegaer! Og nu sidder jeg lige og er ved at forberede nogle småting til bloggen, inden jeg skal ud og spise med kæresten i aften. Der der fødselsdag – det kunne jeg altså godt vænne mig til!

Jeg har nok altid haft det lidt mærkeligt det der med fødselsdag. Jeg ELSKER at fejre andre når de har fødselsdag og jeg elsker at forkæle andre med gaver.. Men.. Jeg bliver selv en smule genert når det er min egen fødselsdag. Og det er jo egentlig tosset.. Derfor har jeg altid haft det lidt mærkeligt på min fødselsdag og har til tider været en anelse mut.
HELDIGVIS er det noget jeg har vokset mig fra ;-) Og nu hvor jeg har fået en rigtig sød kæresteven, som formår at forkæle mig, så smilet når op til begge øre, så kan jeg altså godt lide det der fødselsdag ;-)

Nu vil jeg nyde resten af aftenen sammen med ham den søde med fødselsdags-middag – lucky me!

Ps. Jeg beklager det med vejret ;-) Men jeg blev født, da der var tørvejr ;-)

IMG_1266X

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday girl