Film: Kvinden i Guld

Birthday wishes

1. Marc Jacobs taske// 2. Trænings tights// 3. Yndlingsparfume L’Impératrice// 4. Sengetøj fra Ellos Home// 5. Nike Træningssko// 6. Nederdel// 7. Dagcreme// 8. Ringe HVISK & HVISK// 9. Trænings Top// 10. Bog Jojo Moyes Efter dig//

Om lidt over en uge har jeg fødselsdag og jeg har derfor gravet et par ønsker frem.. Men hold nu op, hvor har jeg altså svært ved at ønske mig noget! Altså man kan jo nok altid finde på et par enkelte ønsker, men jeg er nok bare typen, som køber det selv, hvis jeg mangler noget.. Og så er der nok nogen der vil kalde mig beskeden hvad det angår.. Men jeg kan nok bare bedst lide at give gaver til andre end mig selv.. Mærkeligt, ikke?

Anyway, jeg har alligevel fundet nogle ting, som jeg godt kunne bruge. F.eks har jeg lagt løbetøjet på hylden for en stund og er begyndt i fitness, så jeg mangler jo egentlig noget nyt tøj og sko vel at mærke, så det var måske en mulighed. Og nå ja, så er jeg ved at løbe tør for en af mine yndlingsdufte – jeg kan nærmest ikke leve uden den ;-) Så hey! Jeg har alligevel fundet et par ønsker eller ti ;-) hehe…

Jeg regner med at holde en hel weekend med fødselsdag næste weekend, da jeg har inviteret pigerne på fødselsdagsbrunch og familien til søndagsfrokost. Hvilket jeg glæder mig meget til :-)

6 kommentarer

 • Fine fund, er helt vild med tasken! Tidlig tillykke med fødselsdagen ;)

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine fund, er helt vild med tasken! Tidlig tillykke med fødselsdagen ;)

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Knudsen

  Cool ting. Parfumen er også en af mine yndlings <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Knudsen

  Cool ting. Parfumen er også en af mine yndlings <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvor er det spændende at du snart har fødselsdag.
  Jeg har en lille bog, som jeg skriver alle min ønsker i hele året rundt. Det gør det nemmere for mig at huske mine ønsker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvor er det spændende at du snart har fødselsdag.
  Jeg har en lille bog, som jeg skriver alle min ønsker i hele året rundt. Det gør det nemmere for mig at huske mine ønsker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film: Kvinden i Guld