Brunch with the girls

Brunch with the girls

IMG_2123X

I går havde jeg inviteret 14 af mine bedste veninder til brunch i anledningen af min fødselsdag. Selvom jeg “kun” fyldte 27 år, så havde jeg alligevel lyst til at holde et eller andet for mine veninder. Nogle af dem har jeg ikke set hele året og så var dette jo en oplagt mulighed for at se dem alle igen. :-)
Jeg valgte at holde en brunchfødselsdag med rundstykker, brunchpandekager, kage og hvad der nu ellers hører til brunch.

Jeg holder selv rigtig meget af brunch og jeg synes det er en super måde at mødes med veninderne på. Især nu hvor vi i min venindekreds er begyndt at få børn og at børnene også kan deltage i festlighederne.

I dag står den på endnu en omgang fødselsdag, denne gang for familien. Og så tror jeg vist at jeg har fortjent at slappe lidt af i aften ;-)

IMG_2098XX

IMG_2141X

IMG_2147X

IMG_2149X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch with the girls