A YEAR AGO: November

INSTALATELY

Åhh hvor er det altså herligt at vi lige om lidt går ind i december måned og at det nu bliver fuldt lovligt at skrue op for julemusikken og spise spandevis af julesnacks.. NOGEN tyvstartede i dag – meeeen det behøver vi ikke at tale højt om ;-)

Jeg elsker Instagram og jeg har fundet de sidste 9 posts fra min instagram profil @bloggeronheels

Der er alt fra nye lækre støvler til en hårtutorial og til eksklusive detaljer af mine outfits. I er selvfølgelig velkommen til at følge mig på Instagram HER, hvor jeg dagligt ligger billeder op fra mine hverdage :-)

Nå piger, nu vil jeg hoppe i seng og glæde mig til at hoppe ind i december måned i morgen!

Godnat :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: November