COCKTAIL: Shirleys

Lately

– bloggen er med i det nyeste nummer af Evo magasin. Ret sejt, hvis jeg selv skal sige det ;-)

– har bagt den nemmeste banankage. I kan se opskriften HER.

– har været i biffen og se Kvinden i Guld. Jeg ligger en anmeldelse op på bloggen i morgen ;-)

– har haft besøg af nogle søde veninder i aftes, hvor vi bla. drak Shirleys..

Hold nu op, hvor er ugen dog fløjet afsted. Men sikke en rar det nu alligevel har været. Jeg havde besøg af nogle veninder i aftes til mad og vin. En ret hyggelig aften, som endte med lidt hovedpine i dag. Selvfølgelig efterfulgt af et besøg hos svigerfamilien.. Måske man skulle holde sig en smule tilbage med vinen en anden gang? Næppe ;-) 

Forleden dag fik jeg et nyt magasin ind ad døren. Nemlig EVO magasin, som ville præsentere at bloggen er med på en af deres hele sider. Ret spændende og faktisk også ret sjovt.. :-) Det er helt specielt, da jeg ikke har prøvet det før og det var da også lidt mærkeligt at se sig selv i et blad. Også selvom det kun er bagsiden af mig ;-) ha ha…

Nå jeg vil hoppe ud i køkkenet og lave lidt mad og så ellers smide mig på sofaen og slappe af!

Vi blogges ved :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCKTAIL: Shirleys