Instalately

Lately

fået nye sko.. Dog har de ikke været taget i brug endnu, pga. sygdom. Så de har bare kigget på mig og kaldt mig på lige siden jeg fik dem.

har modtaget det fineste smykke fra Bybiehl med et tilhørende kort. Rart at kunne blive forkælet, når man ligger og er syg ;-)

første dag udenfor! yay! Det må betyde at jeg er ved at være ovenpå igen. Jeg trængte til frisk luft og at få rørt mig lidt. Så det blev til en gå tur i solskin i det fineste efterårsvejr!

Indrømmet, det er bestemt ikke hver uge, der er værd at tale om. Og denne må være vist være et godt eksempel på dette.

Jeg har ligget på langs næsten hele ugen og følt mig så syg, at jeg ikke har orket at opleve det helt store. Derfor er alle mine planer også blevet aflyst. Men der var en bestemt aftale, som jeg var rigtig ked af at aflyse. Nemlig min lillebrors fødselsdag. Og ikke hvilken som helst fødselsdag. Men hans 25 års fødselsdag. Jeg modtaget dog flere billeder i løbet af aftenen, så jeg kunne følge med hjemmefra ;-)

Men efter at have brugt dagen på at udrydde alt sygdom herhjemme, fået renset og vasket tøj, gjort rent og ikke mindst få ryddet op, så tror jeg nu at jeg er klar til at blive helt rask. Og så håber jeg ellers på at jeg kan starte på arbejde igen i morgen.

Den næste uges tid bliver til gengæld herlig! Jeg får besøg af nogle veninder til spisning, bloggerarbejde og så er der jo NOGEN der har fødselsdag ;-) Jeg blev heldigvis lige husket på at jeg egentlig har fødselsdag i næste uge, eftersom jeg selv havde glemt det! Så hele weekenden kommer til at stå på fødselsdagsfejring for både familien og brunch med veninderne!

6 kommentarer

 • Dejlige små blik :) Og hvor er smykket bare flot! God bedring søde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige små blik :) Og hvor er smykket bare flot! God bedring søde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Fine billeder. Hvad mon der er i æsken? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Fine billeder. Hvad mon der er i æsken? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Hart

  God bedring søde. Det er nu stadig hyggeligt at følge med din blog, selvom du har været syg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Hart

  God bedring søde. Det er nu stadig hyggeligt at følge med din blog, selvom du har været syg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately