Adventskonkurrence: Vind produkter fra EVO hair

Lately

er blevet forkælet med så fine smykker fra Maanesten

Burger – joint med en sød veninde forleden dag. Åh gud hvor jeg dog craver den i dag!!

Når man bliver forkælet med adventspakker fra den bedste mor. Man er vel stadigvæk et barn, selvom man er 27 år, ikke? Tænk engang at min mor shopper 60 gaver bare til advent. Øhm.. Mon jeg har mit shoppegen fra min mor? ;-)

var til julefrokost i aftes og iført ovenstående outfit. Mere om det senere på ugen ;-)

har været til et noget så sjovt og kreativt møde i fredags. Faktisk en super fed måde at lave sine helt egne posters på!

har lavet en lækker salat med både tranebær og æble. Opskriften kan du finde HER.

Åh jeg er lidt ramt i dag. Efter 2 julefrokoster i denne weekend, så kan jeg vist ikke længere holde tømmermændene tilbage. Først julefrokost med mine kollegaer og i aftes var jeg til julefrokost i Århus med søde veninder. Hvilket har resulteret i en masse søvnmangel og knap så meget afslapning.. Oh well så er man jo ligesom startet på julen, ikke? ;-)

Jeg havde egentlig planer om at pynte hele lejligheden i dag og fejre 1. advent. Meeen jeg må vist hellere vente til i morgen ;-)

Den næste uges tid skal bruges på julepyntning, en masse blogarbejde, træning, kagebagning (!!) og så tror jeg faktisk at jeg vil prøve at have en mere rolig uge. Det trænger jeg faktisk til ;-)

Ps. Jeg har en ret lækker adventskonkurrence kørende lige nu – I kan deltage HER.

salat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskonkurrence: Vind produkter fra EVO hair