Brunch with the girls

Lately

IMG_2123X
holdte brunch-fødselsdag for de sødeste veninder i går…

IMG_0153
Ihh og så har den første sne lagt sig! Jeg er et totalt lille barn hvad angår sne. Jeg er en af dem der elsker sneen og gerne ønsker at der faldt mere sne :-)

IMG_2003X
Jeg har fået så mange fine gaver og det hele har været noget jeg har ønsket mig! Jeg fik bla. en slow juicer af kæresten, som jeg glæder mig til at eksperimentere med. Jeg viser alle mine gaver på bloggen i morgen :-)

IMG_0927X
fik vist jer en af mine yndlingskager og videregivet min version af opskriften :-)

Hele weekenden har stået på fødselsdagfejring. Uh det har nu altså været en rar weekend, selvom jeg har det lidt svært ved at være i centrum. I går lavede jeg fødselsdagsbrunch for veninderne og i dag har jeg haft besøg af min dejlige familie til frokost.

Jeg er blevet overvældet med en masse lækre gaver, grin og ikke mindst nogle dejlige timer med de bedste jeg kender. Uh jeg er bare så glad når jeg tænker på hvilken weekend jeg har haft! Flere af dem tak! ;-) Ja faktisk hele ugen har været noget så skøn! Det føles som om jeg har haft fødselsdag hele ugen.

Den kommende uge bliver også rar, dog mindre travl. De næste par dage kommer til at stå på arbejde, blogrelaterede sager, træning og i weekenden står den på hele 2 julefrokoster. Så jeg glæder mig til en mere rolig start på ugen og et brag af en weekend!

Nu vil jeg bruge resten af aftenen på at slappe af og holde i hånd med ham den søde :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch with the girls