LOOK OF THE DAY: OFFICE attire

LOOK OF THE DAY: OFFICE attire

IMG_1859XX

IMG_1869XX

IMG_1882X

IMG_1931X
LOOK OF THE DAY: Skjorte: ASOS, Nederdel: Inwear (lignende HER) Halskæde: Bybiehl

Jeg er en tilhænger af nederdele og skjorter.. Det er nærmest blevet en uniform for mig for tiden.. Og mest fordi jeg synes det er noget så behageligt at have på, samtidig med at jeg føler mig lidt fin.
Derfor er de ovenviste billeder et klassisk outfit for mig, når jeg tager på arbejde. Gerne en nederdel og gerne en skjorte, som er proppet lidt ned i nederdelen. Bare lige for at give det hele et lidt twisted look. Så selvom jeg ikke bærer en form for uniform af arbejdstøj, så har jeg nok alligevel en arbejdsuniform jeg tager på ;-)

Jeg går lidt og leger med tanken om at lave nogle inspirationsindlæg til julefrokost. Jeg tænker outfits, makeup og ikke mindst hår. Er der muligvis stemning for dette? For så vil jeg da lige have planlagt lidt, inden julefrokosttiden bliver helt skudt i gang ;-)

Nå nu vil jeg smutte ud og handle og så småt begynde at forberede mig til fødselsdagsbrunch og frokost, som hele weekenden skal gå med. Først brunch med tøserne i morgen og så derefter frokost med familien søndag. Det kan da kun gå hen og blive en god weekend!

12 kommentarer

 • Anne-Kathrine

  Smukke dig ;-) ja! Jeg vil gerne se flere outifts :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak <3 Og dejligt at du gerne vil se flere outfits :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Hansen

  Cool outfit. Kontoroutfits er altid en sikker vinder :)
  Jeg er interesseret i inspirationsindæggene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak og ja det må vist være en fælles interesse ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kan i den grad godt bruge et par fif til tøj til julefrokost! Jeg er i totalt tøjkrise!! HELP PLEASE ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Åh det kender jeg alt for godt! Jeg skal prøve at gøre mit til at hjælpe dig af med tøjkrisen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Du er altid pæn med dine nederdele og skjorter. Du har jo også figuren til det kan man sige ;)
  Jeg er også med på ideen om inspiration til jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Iris

  Sikke en smuk skjorte! Og det lyder interessant med inspirationsindlæggene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser rigtig godt ud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: OFFICE attire