Got a favorite?

New in

Uh jeg må indrømme at jeg har jordens sødeste postmand.(kvinde) Han/Hun er så flittig til at ligge pakkerne udenfor min dør, når jeg ikke er hjemme. Okay, måske vil nogen mene at det ikke er helt lovligt, medmindre man er tilskrevet modtagerflex, hvilket jeg ikke er.

Men alligevel synes jeg at det noget SÅ sødt at han/hun sørger for at jeg har pakkerne når jeg kommer hjem, istedet for at modtage en lille seddel i postkassen om at jeg først kan hente pakken DAGEN efter! Det har heldigvis reddet mig flere gange, at jeg har pakkerne hos mig når jeg kommer hjem.

Så hvem du end er søde Postmand/kvind – så MANGE TAK! <3

Nåmen, det var jo egentlig min nye halskæde det skulle handle om ;-) Jeg har tidligere talt om denne halskæde HER og HER og har sukket over den i såååå lang tid, at jeg tilsidst fik mig selv overtalt til at klikke den hjem ;-) Og ih hvor er jeg allerede blevet glad for den. Halskæden er fra HVISK og I kan læse om den her lige HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Got a favorite?