RECIPE: Banana chocolate cake

RECIPE: Banana chocolate cake

IMG_9245XX

IMG_9164X

Selvom jeg holder meget af at prøve nye opskrifter og bage alverdens kager, så har jeg dog altid et par “gamle” opskrifter på hånden, hvis jeg lige hurtigt skal bage en kage.. Så er det nemlig rart at kunne bage en kage, hvor man næsten har alle ingredienserne i forvejen i køkkenet.

For et par uger siden bagte jeg denne kage, da jeg var ude med et par veninder. Og nu havde jeg selvfølgelig glemt alt om at poste den her på bloggen. Så her er den.. Opskriften på den nemmeste banan chokoladekage, toppet med mandler. Det er en nem opskrift, da man næsten altid har de basis ingredienser som kagen indeholder. :-)
Jeg er jo som altid ret fan af chokolade!!Og denne her kage er ingen undtagelse. Man kan dog vælge at smelte en god mørk chokolade til topping, men også vælge at hakke chokoladen og put den i dejen, så det bliver bagt med i kagen. Eller begge dele… Jeg er nok fortaler for det sidste ;-) hehe..

 

IMG_9116X

Du skal bruge:

  • 150 g smør
  • 4 modne bananer
  • 150 gram mørk chokolade 70 %
  • 6 æg
  • 320 g sukker
  • 2 tsk vanillesukker
  • 225 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • Chokolade til topping
  • Mandler til topping

 

Rør sukker og æg sammen til det er skummende og hvidt. Tilsæt de resterende ingredienser. Dog vent med det hakkede chokolade til allersidst. Vend chokoladen forsigtigt i dejen og kom hele dejen i en smurt form. Jeg har valgt en 24 cm springform og varm den i ca. 35 min ved 200 grader.

Top kagen med smeltede chokolade og hakkede mandler.

Velbekomme!

 

IMG_9221X

IMG_9254X

8 kommentarer

 • Anna

  Mums en lækker kage!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sådan nogle kager kan vi li’
  Nemt og super lækkert. Tak for opskriften. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene B

  Tak for tippet. Jeg får nemlig svigermekanikken på besøg og jeg har et budget der skal spares på inden jul. Så kagen her vil være perfekt og kan lige rumme mit budget. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ih Ih det er jeg glad for at høre. Jeg håber at svigerfamilien kan lide den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Mums, den må jeg få afprøvet. Er det store eller små bananer der skal bruges?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Jeg kan i hvert fald varmt anbefale dien :-)
   Jeg har brugt store bananer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECIPE: Banana chocolate cake