While we are waiting....

While we are waiting….

IMG_1537X

Supermarkederne har haft et længe. Nogle pynter allerede. Nogle hører ovenikøbet musikken (øhm mig!) og nogen er allerede begyndt på gaveindkøbene. Jeg taler selvfølgelig om julen!! ;-) Jeg er et totalt lille barn, når det handler om julen!! Og selvom jeg længe ville have udgivet dette blogindlæg, så har jeg alligevel måtte holde igen, for ikke at spamme jer med juleting! For jeg ved jo godt at julepynten og julemusikken er over alt i øjeblikket! Men hey det er vel okay at tænke over det allerede nu?

Jeg misunder hvert år min mor, som gerne er færdig med julegaverne inden december måned! Jaix! Jeg kan ikke forstå hvordan hun kan nå det! Og slet ikke når jeg ved at hun skal købe gaver til mange! Ja hun køber faktisk gaver til hele familien og lidt til – hvilket vil svarer til omkring 20 personer. Ahem.. Og så funderer jeg over mine sølle 9 personer.. Hmm.. Jeg må vist have vurderet mine prioriteringer ;-) Men udover juleræset med julegaverne, så kommer der jo også alt det andet. Nemlig adventsgaver og pakkekalender!

Dengang jeg var lille, der var penge små og vi var jo en stor familie, så der var jo mange gaver der skulle købes. Mine forældres skilsmisse gjorde ikke ligefrem julebudgettet lettere! Derfor har vi egentlig aldrig brugt det der pakkekalender eller adventskalender i min familie. Altså indtil vi blev voksne ;-) Nu bliver vi selvfølgelig forkælet med adventsgaver allesammen fra min mor :-)
Men ellers var pakkekalender kun noget der hørte til i skolen. I ved den der pakkekalender, hvor man skulle købe en gave for en flad tyver og tage den med i skolen? ;-) Men jeg husker det bare som noget helt specielt! Især fordi der hver dag var en gave til en. Det var altid utrolig spændende, husker jeg!

IMG_1516X

Men i dag køber jeg selv en pakkekalender. Både fordi jeg stadigvæk er et barn, men også fordi det stadigvæk, for mig, er super hyggeligt at kunne åbne en låge eller åbne en gave hver dag! Så i år har jeg tænkt mig at have en lækker pakkekalender. Altså hvis det stod til mig, så skulle min pakkekalender være fyldt med DE HER, meeeeen måske det ville være en smule kedeligt i længden ;-)

Vidste I egentlig at der er mange selskaber der tilbyder forskellige pakkekalender? Og at der faktisk findes pakkekalender, hvor man selv kan blande gaverne? Jeg har faktisk selv købt en pakkekalender, hvor jeg selv kunne udvælge de ting jeg ønskede mig. Pakkekalenderen er fra Billigvoks.dk, hvor jeg bla. har valgt gaver fra Essie, Young Blood og hårpynt. Og nå ja, så kan jeg jo altid udfylde de sidste huller med lakrids kuglerne ;-) heheh… Super smart, ikke? Du kan læse mere om pakkekalenderen HER og se udvalget HER.

Hmm… Mon man skulle tage ud og købe nogle lakrids kugler nu? Hmm.. JO!

8 kommentarer

  • Hej søde fantastisk blog du har
    Jeg har skrevet et ærligt indlæg som går ud til alle som har en blog håber at du vil kigge ind og læse det <3
    Med venlig hilsen Malou http://malouchristensen.dk/2015/11/16/vi-blogger-fortjener-kredit/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bloggeronheels

      Tak for de søde ord :-) Fin blog du har dig der :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken D

    En meget rørende historie. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja Berthelsen

    Sådan bliver det desværre for mange skilsmissebørn. Dejligt at høre at du forkæler dig selv med sådan nogle goder. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bloggeronheels

      Ja desværre. Men heldigvis lærer man af det. Og så er det jo dejligt at kunne have muligheden for at forkæle sig selv nu :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemarie

    Lækker julekalender! Det er helt klart tilladt at tale om julen. Vi hører også allerede julemusik for fuld drøn her hos os ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bloggeronheels

      Ha ha.. Åh hvor lyder det dog skønt! Så er jeg jo ikke den eneste ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

While we are waiting....