10 gaveideer til ham

10 gaveideer til ham

ønskeseddel til ham

1. Beoplay H7 høretelefoner 2. Skjorte 3. Nespresso maskine 4. Støvler 5. UR 6. Whiskyglas 7. AH Riise rom 8. Kortholder 9. Paco Rabanne Invictus 10. Sneakers

Uh er jeg den eneste der synes det er utrolig svært at købe gaver til kæresten? Eller faktisk bare generelt mænd?? Jeg synes oftest at jeg får svaret “Jeg ønsker mig ikke noget, ellers bare find på noget”. Øhm.. Jo tak!
Derfor har jeg lokket min kæreste til at hjælpe mig med dagens blogindlæg. Casper har fundet 10 fede gaveideer til kæresten, manden, faren eller din bror. Hvilket vil gøre det lidt nemmere at købe julegaven.
Der er gaver i alle prisklasser, så der skulle være lidt for enhver smag.
Jeg har selvfølgelig linket til alle tingene, for at gøre det ekstra nemt :-)

Kig ind senere hvor jeg viser et ret fint julefrokost outfit ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gaveideer til ham