My christmas list

Christmas outfit #3

Kjole: Selected Femme

Så er vi nået til det 3. og sidste juleoutfit. Denne gang er inspirationen knap så vovet, men derimod mere i den elegante kategori. Jeg vil bruge denne kjole til en julefrokost med familien eller hvis jeg skulle til personale julefrokost. Kjolen er også god til de kommende julefrokoster i juledagene. Kjolen er super fin og sidder tilpas løs, uden at virke for stor.

Den fine kjole er fra Selected Femme.

Se flere juleoutifts HER og HER.

Jeg har valgt at tilføje enkelte sølvsmykker, da jeg gerne vil bibeholde det enkelte og elegante look. Ringene er fra BYBIEHL og Jane Kønig. Armbåndet er også fra BYBIEHL.Ringen fra ByBIEHL har du faktisk mulighed for at vinde lige HER.

Derudover er halskæden fra BYBIEHL og indeholder en rigtig fin besked indeni. Uret er fra Carrie Taylor.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My christmas list