Gaveideer til hende

Gaveideer til hende

gaveideer til hende

1. Pullover fra Selected Femme 2.HVISK halskæde 3. Duft fra MARC JACOBS 4. Halstørklæde fra ERBS 5. Personlig kop fra DESIGN LETTERS 6. Armbånd fra HVISK 7. Lysestage fra Normann Copenhagen 8. Ring fra HVISK 9. Opbevaring fra NOMESS 10. Hvid skjortebluse

Okay, nu har vi fundet gaverne til manden og så skal der jo også være lidt til damen… Hmm.. det er sjovt som jeg sagtens kan finde gaver og gaveideer til andre… Meeen som sagt tidligere, så har jeg det en kende svært ved at strikke min egen ønskeseddel..

Men har du en sød veninde eller mor, eller en søs som du lige mangler den sidste gave til?? Eller måske er du slet ikke startet endnu?

Jeg har fundet 10 lækre gaver til under 500 kr – hvilket gør det nemmere at købe en gave til hende den søde. Og hey – det er også HELT OK, at henvise denne side til kæresten, hvis I nu selv skulle falde for et par ting eller to ;-)

Selv er jeg faldet for nr. 4 og nr. 9 – de må være ret skønne at kunne tilføje til garderoben og hjemmet. Hmm.. Jeg må vist hellere igang med min egen ønskeseddel, især når jeg har nogen der venter tålmodigt på den ;-)

Nå, jeg vil smutte i biffen og se Under Sandet – jeg har hørt den er noget så barsk, så jeg har pakket lidt kleenex med, just in case!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveideer til hende