ADVENTSKONKURRENCE: Vind et valgfrit ur fra Urkompagniet

Lately

IMG_3048X
Arm candy guldarmbåndet HERFRA og sølvarmbåndet HERFRA

IMG_2994X
At julebage og hyggesnacks – lige til at komme i den helt rigtige julestemning! Se evt. juleopskriften på specier HER.

IMG_2937X
Små nye spirer i min pilea-blomsterplante. Det er altså lidt hyggeligt at se den vokse så fint!

IMG_2944
Julepynt – efter at have knækket ikke bare én men hele to kalenderlys, så slap tålmodigheden op og juledekorationen blev ret simpel ;-)

12346886_10153331101866314_1026736477_n
Frokostdate med min søde mor <3

12336123_10153331101891314_357613400_n
Ultimative yndlings (jule) slik – lakrids og chokolade, yndlings kombination <3

Åh så er vi rykket ind i december og hold nu op hvor jeg elsker det! Jeg elsker at man har en hel måned hvor man kan jule igennem med både julebag, juleslik, julehygge, julepynt, høre julemusik og bare nyde tiden med sin familie og de nærmeste. Jeg kan slet ikke få armene ned når det er jul.
Jo vidst har jeg haft en travl uge – men alligevel synes jeg at det er vigtigt at huske på at nyde december måned og julen omkring sig.

Ugen er gået meget med arbejde, både mit alm. arbejde og bloggen. Der er så mange ting jeg gerne vil nå at vise jer, men alt for lidt tid til at forberede, kender I det? Heldigvis har jeg indlogeret mig på min kærestes sofa, hvilket gør at jeg får ro og pludselig en tvungen tid til at få arbejdet igennem. Og det er altså rart. Og mindre stressende.

Weekenden har stået på frokost med min mor og lidt brille shopping – vi overvejer begge at købe nye briller. Julegave indkøb og hey jeg mangler nu kun 3 styks – det må være en rekord! Og i dag står den på lidt plejning af mig selv – jeg har været den heldige ejer af en omgang forkølelse. Derudover skal vi til frokost hos svigerfamilien og så skal eftermiddagen bruges på at kigge lidt på bil. Jeg overvejer kraftigt at købe mig en bil. Jeg har aldrig i mine 27 år ejet en bil og det har sat nogle hindringer for mig i årenes løb, så nu må det være!

Rigtig god søndag til jer :-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKONKURRENCE: Vind et valgfrit ur fra Urkompagniet