RECIPE: Mars Krispies

Lately

IMG_4654X
har fået de fineste julekort i adventsgave fra min søde mor <3

the-holiday
har set utallige julefilm – og fældet en enkelt tåre eller to ;-)

IMG_4628X
stearinlys hygge i de mørke timer – det er altså ret hyggeligt ;-)

IMG_6871X
jeg har en lille film i gemmeren til jer – den mangler bare lige det sidste finish..

Under-Sandet-1
har været inde og se Under sandet – mere om det i næste uge.

Der har været fart på i denne uge Jeg føler faktisk ikke rigtig at jeg har foretaget mig andet end med næsen i computeren. Heldigvis har jeg dog løbet nogle ærinder, været på arbejde og ikke mindst været i biffen. Og nå ja så har jeg fundet mit kamera frem igen, efter at jeg havde en lille spørgerunde med jer. Så nu er der filmet fra en af mine sædvanlige dage. Den mangler bare lige at blive klippet sammen og så lover jeg at den kommer op på bloggen en af de nærmeste dage :-)

Denne søndag tager kæresten og jeg et smut til Århus. Den skal stå på julegave indkøb, jeg mangler nu kun 1 – yay! Og jeg glæder mig faktisk helt vildt. Vi har begge haft meget at se til i denne uge, da C i øjeblikket skriver opgave og jeg har haft travlt med bloggen. Så nu trænger vi til lidt kvalitetstid. :-)

I næste uge står på et par møder, arbejde, et par dinnerdates og så har jeg en date med nogle søde veninder til noget julehygge. Jeg er så småt ved at toppe julehyggen og humøret. Det hjalp specielt meget, eftersom nogen (mig) fik set en hel del julefilm i weekenden.

Nå, jeg må hellere smutte. Kig ind senere, hvor jeg har en lækker adventskonkurrence til jer ;-)

Hvis I følger mig på Instagram, så er der en lille teaser ;-)

2 kommentarer

 • Lisbeth Boesgaard Mortensen

  Har også været inde og se Under Sandet i denne uge uhhh en film man ikke har lyst til at se 2 gange så Barsk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Den er meget barsk og ja der må gerne gå et stykke tid, før jeg skal se den igen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECIPE: Mars Krispies