LOOK OF THE DAY: Messy & Windy

Lately

IMG_5497X
har fået den skønneste juicebog, så nu glæder jeg mig til at kunne kreere forskellige juice herhjemme. Em perfekt start på det nye år ;-)

IMG_5420X
har været glad og julefreden har endelig sænket sig over mig.

12435993_10153372786501314_802456016_n
og har shoppet alle mine “jule-penge” – også en stor faktor for at jeg er glad ;-)

12435786_10153372786681314_812799788_n
det smukke juletræ fra juleaften <3

Jeg holder meget af december. Virkelig. Men på sin vis er det altså også en måned, hvor man skal nå dobbelt så meget på kortere tid. Den seneste uge har været noget så herlig, men også en anelse travl. Der har været mange ting der skulle afsluttes inden jeg kunne gå på juleferie, de sidste julegaver skulle købes og så skulle jeg nok også selv mentalt forberede mig på julen. Jeg elsker jo julen og alle festerne omkring julen. Men det er alligevel som om at jeg ikke kan finde ro til det hele. Jeg er nok generelt ikke særlig god til at holde ferie og rent faktisk slappe af. Jeg formår altid at planlægge mig ud af ferien og have 117 møder og aftaler. De sidste par dage har også stået på sociale arrangementer og jeg har skam nydt det, men jeg tror egentlig at jeg mangler en HEL dag, hvor planerne er at holde mig hjemme og få slappet ordentlig af og få pustet ud.

Har I ellers haft en god jul? :-) Jeg havde en fremragende jul sammen med min svoger og min søster. Og jeg er så taknemmelig for alle de super fine gaver jeg har fået – det har været helt overvældende :-) Bla. fik jeg en ret fin taske af ham den søde (kommer på bloggen senere i dag) og så fik jeg juicebogen af min mor. En bog jeg har ønsket mig siden min fødselsdag, hvor jeg modtog min første slowjuicer – så jeg glæder mig til at kaste mig ud i et par opskrifter her i juleferien :-)

I dag har jeg været på shoppetur for mine julegave penge og så har jeg spist frokost med min søster. Resten af søndagen skal bruges på sofaen, muligvis et par film og så holden i hånd med ham den søde. Og puste ud efter et par bookede dage :-)

Rigtig god søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Messy & Windy