Lately

Little black Marc

Når man egentlig længe har gået og sukket over en speciel taske. Ikke for lille. Ikke for stor. Men bare helt perfekt. Så bliver man altså ret glad, når der pludselig lå en Marc Jacobs æske under juletræet, juleaften.

Tænk sig, at ham den søde kæresteven alligevel har formået at lytte efter, når jeg har fablet om denne lækre sag.

Jeg er ellevild!!

Egentlig ville jeg selv have købt den og har virkelig overvejet det mange gange, men det er som at jeg hver gang kunne finde bedre og mere fornuftigere ting at bruge pengene på. Derfor betyder den også bare mere, når det er en gave fra kæresten. :-)

Han er helt perfekt. Elegant og klassisk på den underspillede måde, cool og så alligevel med en prangende detalje. Altså tasken ;-) Hehe..

Jeg er sikker på at vi nok skal blive fine venner. Det kan jeg allerede mærke ;-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately