LOOK OF THE DAY: KNITWEAR

LOOK OF THE DAY: KNITWEAR

IMG_5179XX

IMG_5194X

IMG_5144X

IMG_5170X

IMG_5121X

IMG_5164X
LOOK OF THE DAY: Strik: Samsøe Samsøe, Skjorte: ZARA (lignende HER) Hårbånd:Petit Affaire, Ur: Armbånd: HVISK HER, Ur: Carrie Taylor, Armbånd: Selected Femme, Ring: HVISK

Jeg forestiller mig at I alle er gået på juleferie? Eller måske har I lige et par arbejdsdage endnu?
Jeg har arbejdet hjemmefra i dag og har heldigvis fået arbejdet igennem og fået styr på en masse ting. Og tænk engang, nu virker det pludselig ikke så uoverskueligt at skulle gå på juleferie i morgen. :-)
1 dag siger jeg bare! 1 dag!! ;-)

Jeg var i weekenden på et kort visit hos min mor, hvor vi pyntede juletræ og spiste frokost. Det føltes som en evighed siden jeg sidst har besøgt hende, så det var meget rart at se hende igen, især nu hvor jeg ikke kommer til at se hende før efter juleaften. :-)

Selvom vejret var meget regnfuld, så fik jeg indimellem regndråberne min søster til at snappe et par billeder. Outifttet var casual og lige efter årstiden med en af mine yndlingsstrik! Hårbåndet er derimod nyt og er fra Petit Affaire – se evt. hele deres udvalg HER.

Nå jeg har siddet hele dagen foran skærmen, så nu trænger jeg til lidt frisk luft.

Må I få en dejlig aften <3

3 kommentarer

 • Annette

  Den skjorte kan du altså bare bruge til alt – hele året rundt. Og vejen kan jeg kende :-) Glædelig jul til dig, søde Henriette <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragna

  Jeg er helt vild med din strik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint et outfit – er vild med strikken og skjorten inden under :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: KNITWEAR