LOOK OF THE DAY: SUEDE

LOOK OF THE DAY: SUEDE

IMG_2794XAX

IMG_2777X

IMG_2780X

IMG_2785X

IMG_2786X

IMG_2790X
LOOK OF THE DAY: Skjorte: VILA, Nederdel: MINIMUM (lignende HER) Halskæde: BYBIEHL, Ur: Carrie Taylor

Yay det er fredag!! Og lige om lidt kan jeg pakke computeren sammen og holde weekend! Jeg synes det har været noget af en travl uge, så weekenden er noget så tiltrængt! Især fordi jeg egentlig ikke havde så mange planer for weekenden. At jeg så efterfølgende har planlagt en masse, tjah det må jeg jo bare tage med ;-)

Nå men nu til outfittet. Da vejret især har spillet mig et puds i denne uge, så fik jeg overtalt min søster til at tage outfitbilleder indenfor. Det kunne heldigvis lige nåes indimellem vores jule-bagning i tirsdags ;-) hehe.. Bare rolig jeg deler opskrifter på et senere tidspunkt ;-)
Jeg kan egentlig godt lide kombinationen af russkind og en simpel skjorte. Egentlig ønsker jeg mig en rullekrave bluse, som kunne være ret så fint til nederdelen. Og så er jeg SUPER glad for min nederdel, som er forholdsvis ny i garderoben. Jeg har dog ikke kunnet finde et direkte link til nederdelen, men jeg skal nok holde øje ;-)

Nå jeg vil smutte ud og kigge på briller sammen med min mor. Hvem ved, måske bliver der også et par til mig ;-)

God weekend søde læsere <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SUEDE