INSTALATELY

New in: Watch me!

IMG_2488X

IMG_2714X

Her i december er det tid til forkælelse. Både selvforkælelse og forkælelse for andre. Det førstnævnte fandt sted, da jeg forleden modtog det utrolig fine ur fra mærket Carrie. Jeg er helt vild med mit nye ur og ikke mindst begejstret for det enkelte design, som virker så fint til mine andre smykker. Faktisk synes jeg også at det minder lidt om Daniel Wellington kollektionen, dog til en væsentlig mindre pris. Derfor er uret også aktuelt til en mulig julegave ønske, hvis gavebudgettet skal være under 1000 kr.

Uret er fra Urkompagniet, som har et mærkværdigt kollektion af ure af forskellige designer såsom Daniel Wellington, Calvin Klein, Michael Kors og mange flere. Jeg bestilte uret om eftermiddagen og uret var allerede leveret dagen efter – super hurtig service!! :-)

Jeg har valgt at style uret med en chunky sweater og med enkelte guldsmykker. Jeg synes det giver det et mere rent og eksklusivt look. :-)

IMG_2730X

Produktet er modtaget som en gave

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTALATELY