Jule smoothie med jordbær og kanel

Om at pynte et træ og være glad

IMG_5047X

Jeg ved ikke om det er fordi jeg har fået juleferie nu eller om det er fordi travlheden endelig har lagt sig og det er juleaften lige om lidt.
Men jeg er faktisk ret glad i tiden. Jeg har gået og været lidt muggen, fordi jeg har haft mange hængepartier og måske lige en kende for travlt med alle mine projekter.

Men i weekenden tillod jeg mig at have fri i et par timer og besøge min søde mor. Vi spiste frokost og så overraskede min mor mig med at vi skulle pynte juletræet. Hvilket egentlig er en tradition at vi altid pynter juletræet d. 23. december om aftenen. For de af jer der har læst med på bloggen længe, ved at min familie og jeg går meget op i traditioner. Så det var ganske overraskende da min mor stod i døren med juletræet. Især fordi jeg i år ikke skal være hjemme d. 23. eller d. 24. december. Jeg ved ikke om det skyldes den hyggelige julestemning der var der i lørdags, eller fordi min familie i år er noget spredt juleaften.
Uanset så var det noget så hyggeligt – selvfølgelig med et kamera i hånden det meste af tiden. Men følelsen af at man tager sig god tid til at pynte træet og at man går og summer lidt over at nu er det faktisk jul lige om lidt. Og det fik mig til at smile. Jeg elsker sådan nogle overraskelser og det især sådan nogle øjeblikke der er værd at holde fast i, når man har lidt for meget om ørerne. :-)

IMG_5060X

Jeg skal for første gang i år holde jul “ude”, altså uden min mor. Og jeg er både spændt men også lidt vemodig, da det må betyde at jeg er blevet voksen hehe ;-)

Det er vigtigt at huske at nyde øjeblikkene her i julen, hvad enten man sidder alene eller man har hele huset fyldt med gæster. Julen bliver bare mere hyggelig og humøret er højt, når man har den lille huskeregel i baghovedet.

Nu vil jeg holde julefri og nyde aftenen sammen med min søster, som kommer på besøg inden længe. Vi skal julehygge med julefilm listen og en masse julesnacks. :-)

Rigtig god aften til jer alle! :-)

4 kommentarer

 • Karina

  Besynderlig opskrift. Men det skal prøves ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille B

  Et meget vigtigt budskab <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Meget smukt skrevet.
  God jul til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Du giver sådan en god mavefornemmelse, når man læser det her. Vi skal netop huske at bevare øjeblikkene. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule smoothie med jordbær og kanel