7 julefilm DU skal se!

RECIPE: Mars Krispies

Den perfekte opskrift på lidt juleslik.

De her små Mars bomber kræver nemlig ikke den helt store kokkekunst eller mange ingredienser. Faktisk består opskriften kun af 5 ingredienser, som du hurtig kan finde i alle supermarkeder. Og så er de til og med super nemme at lave.

De er dog ganske vanedannende, da man ikke kan nøjes et enkelt stykke, skulle jeg hilse og sige ;-)

Det skal du bruge:

Ca. 20-25 stk.

90 g smør

4 marsbar

50 g Rice Krispies

Smeltechokolade – vælg gerne en god slags.

Frysetørret hindbær til pynt

Smelt smør og Mars-bar ved svag varme ? når det er blevet til en jævn masse, tager du det af varmen og vender Rice Krispies i massen. Put bagepapir i en form og hæld hele massen deri. Det er vigtigt at massen bliver ligeligt fordelt, for et pænere resultat. Stil formen i køleskabet indtil massen har sat sig. I mellemtiden smelt chokoladen over et vandbad eller i en chokoladesmelter. Påfør med et paletkniv chokoladen over massen og fin fordel den. Drys med frysetørret hindbær ovenpå og vent til chokoladen er hærdet. Derefter skær dem ud i den form du bedst kan lide. Det kan være små firkanter, trekanter eller brug en udstikker til mere personlige kager. Opbevar Mars konfekten i køleskabet i højst 4-5 dage.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 julefilm DU skal se!