VLOGS - more or less?

VLOGS – more or less?

IMG_6871X

Efter at have vist jer i går mine hair tutorials videoer, så må jeg indrømme at det kriblede lidt i fingrene på mig om at lave en video igen.. Ikke nødvendigvis en hairturorial video – men mere en hverdags vlog, hvor jeg viser lidt fra min hverdag.

Spørgsmålet er bare om I har lyst til at se det? ;-) Jeg tænker at filme en hel dag fra morgen til aften. Men kunne det være spændende eller er det meningsløst og ligegyldigt?

I må meget gerne svare i kommentarfeltet – så ved jeg hvad I gerne vil se :-)

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VLOGS - more or less?