FILM: Kollektivet

I would like to wear

1. Frakke Vero Moda// 2. Kjole New Look// 3. Støvler ANNA FIELD// 4. Halskæde HVISK// 5. Ring HVISK// 6. Pas cover ASOS 6. Taske ANNA FIELD

Jeg ville ikke have noget imod at klæde mig i dette outfit i de her dage. Nu hvor sneen er smeltet væk, så er det blevet lidt lunere og gør det altså også nemme at klæde sig let. Dermed ikke ment at jeg ikke kan lide lag-på-lag metoden, men når det er så pokkers koldt og man er nødt til at pakke sig, så ryger ideen altså lidt..

Jeg er helt vild med skjortekjolen som jeg ville sammensætte med et par strømpebukser med mønster og et par fine støvler. Tilsat et par smykker og en taske, så har man en lidt finere hverdagsuniform – måske endda en kontoruniform, hvis man ligesom jeg arbejder på kontor til hverdag ;-)

Nå jeg vil hoppe i køkkenet og lave lidt mad inden den står på håndbold kamp lige om lidt ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILM: Kollektivet