Opskriftindeks

Lately

har givet opskriften på sunde bananmuffins…

Min udsigt fra lejligheden..

har været til en hyggelig julefrokost med pigerne..

Yndlings halskæden for tiden <3

Nuværende spise, sove, arbejdssted – what more do you need?

Mere (og masser) sne – det er nu alligevel ret hyggeligt ;-)

Endnu en uge er gået. Jeg føler at ugen er fløjet afsted. Men samtidig føler jeg også at jeg har nået mange ting på kort tid. Jeg har været i biffen, holdt pigeaften i lejligheden, gået juiceamok herhjemme og været til julefrokost med nogle dejlige veninder. Sidstnævnte var ekstra specielt, da en af veninderne lige er blevet mor, så der var sneget sig en lille fyr ind til julefrokosten. Og en ret sød én af slagsen.

Det er altså ret vildt at tænke på at næsten alle omkring en enten skal giftes eller have børn. Vi bliver pludselig allesammen så hurtigt voksne og samtalerne går pludselig fra “Hvem har du kysset på i byen sidste weekend” til “Hvor har du købt dine gardiner” og “Ammeindlæg og suttebrikker”. Men jeg synes altså at det er ganske underholdende at høre de sjove historier og emneskiftet passer mig ret godt ;-)

Den kommende uge bliver spændende for mig. Jeg har indgået en udfordring om at hoppe på en lille juice-detox, som jeg glæder mig til at prøve. ;-)

Og nå ja så kan jeg forhåbentlig afhente min nye bil sidst på ugen. Jeg kan næsten ikke vente og tænk sig – så virker det der snevejr jo slet ikke så slemt længere, nu hvor man kan køre på arbejde ;-)

Hav en dejlig søndag <3

8 kommentarer

 • Tina

  Det er sjovt som snakken ændrer sig i takt med at vi allesammen får børn hi hi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er sjovt som snakken ændrer sig i takt med at vi allesammen får børn hi hi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseL

  Super fede billeder med sneen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseL

  Super fede billeder med sneen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Præcis. Det er altså lidt sjovt – vi bliver pludselig så voksne ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Præcis. Det er altså lidt sjovt – vi bliver pludselig så voksne ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriftindeks