Lately

Lately

IMG_6322X
har drukket sød gulerodsjuice…

IMG_8279X
har givet opskriften på sunde bananmuffins…

IMG_7130X

Min udsigt fra lejligheden..

12584144_10153424719401314_250212399_n

har været til en hyggelig julefrokost med pigerne..

IMG_7372X

Yndlings halskæden for tiden <3

IMG_7384X

Nuværende spise, sove, arbejdssted – what more do you need?

IMG_7169X

Mere (og masser) sne – det er nu alligevel ret hyggeligt ;-)

Endnu en uge er gået. Jeg føler at ugen er fløjet afsted. Men samtidig føler jeg også at jeg har nået mange ting på kort tid. Jeg har været i biffen, holdt pigeaften i lejligheden, gået juiceamok herhjemme og været til julefrokost med nogle dejlige veninder. Sidstnævnte var ekstra specielt, da en af veninderne lige er blevet mor, så der var sneget sig en lille fyr ind til julefrokosten. Og en ret sød én af slagsen.

Det er altså ret vildt at tænke på at næsten alle omkring en enten skal giftes eller have børn. Vi bliver pludselig allesammen så hurtigt voksne og samtalerne går pludselig fra “Hvem har du kysset på i byen sidste weekend” til “Hvor har du købt dine gardiner” og “Ammeindlæg og suttebrikker”. Men jeg synes altså at det er ganske underholdende at høre de sjove historier og emneskiftet passer mig ret godt ;-)

Den kommende uge bliver spændende for mig. Jeg har indgået en udfordring om at hoppe på en lille juice-detox, som jeg glæder mig til at prøve. ;-)
Og nå ja så kan jeg forhåbentlig afhente min nye bil sidst på ugen. Jeg kan næsten ikke vente og tænk sig – så virker det der snevejr jo slet ikke så slemt længere, nu hvor man kan køre  på arbejde ;-)

Hav en dejlig søndag <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately