Lately

Lately

IMG_7705XX
har spist mig mæt i blomkålspizza – find opskriften HER
pizza

IMG_6353X
og har drukket en grøn vitaminbooster, som gjorde mig klar til weekenden..

Kollektivet
har set Kollektivet – læs min anmeldelse af filmen HER

IMG_8052
har bagt fastelavnsboller. Og de er altså ganske vanedannende! (!!) Opskriften kommer på bloggen i morgen.

12659692_10153436464626314_457492590_n
Slut med cykelture i regnvejr – nu vil jeg istedet køre i bil <3

En dejlig uge er ved at være omme. Faktisk synes jeg ikke umiddelbart at jeg har fået udrettet så meget i den her uge. Nok fordi jeg har brugt meget af tiden hjemme blandt flyttekasser og rod. Selvom jeg føler at jeg har pakket meget ned, så er der stadigvæk lang vej endnu. Og nå ja, så havde jeg jo håbet på at jeg kunne afhente min nye bil i denne weekend, men jeg må desværre vente helt til på tirsdag – men det går nok ;-) Lige nu glæder jeg mig allermest til at få ryddet ud i de sidste kroge, pakke de sidste flyttekasser og så ellers begynde at flytte ind hos kæresten. Det bliver en spændende og god tid vi går i møde :-)

Nå, nu skal det hele jo ikke gå op i flytterod. Jeg har dog alligevel formået at spise utallige fastelavnsboller, som kæresten og jeg gik i krig med at lave fredag aften til X-factor. De er blevet ualmindelig gode – så jeg lover at komme med en opskrift på bloggen i morgen ;-)
Derudover har jeg fået besøgt lidt familie og veninder. Det er under alle omstændigheder rart at komme lidt ud og lidt væk fra flytterodet herhjemme. Så jeg venter egentlig bare på den næste overspringshandling ;-)

Den kommende uge kommer til at gå med afhentning af mine nye bil, (yaaaaay!) ned pakning af flere flyttekasser og så en hulens masse blogarbejde. Jeg synes jeg har en masse hængepartier og en masse jeg gerne vil vise jer. Derudover har jeg et par online-blogmøder, så jeg kommer vist ikke til at kede mig ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately