Instalately

LOOK OF THE DAY: White weather

LOOK OF THE DAY: Strik: VILA, Skjorte: Selected Femme, Halstørklæde: Samsøe Samsøe (lignende HER) Taske: Marc Jacobs, Ringe: Bybiehl, Ur: Carrie Taylor

I weekenden var jeg taget hjem til min mor og fik gået en kold tur i sneen, dog klædt varmt på. Og jeg var nok også lidt lettere forelsket i sneen og vejret. Ahem..

Heldigvis fik jeg min søster til at knipse et par billeder af dagens outfit, altså uden alt mit overtøj. Og JA det var virkelig en kold fornøjelse. Men okay, hvad gør man ikke for at vise sit outfit frem ;-) #firstworldproblem

Nåmen, jeg var altså klædt i blåt i blåt. Et ret behageligt outfit, som minder lidt om min hverdagsuniform. Fin skjorte til enten en buks eller nederdel. Det må vist være min vinter uniform ;-) Har I mon en vinteruniform?

I aften står den på ande-middag med nogle søde veninder.

Kan I have en dejlig aften <3

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately