LOOKS OF THE YEAR #3

LOOKS OF THE YEAR #3

looks70
looks80
looks90
looks100

1. Kimono// 2. Leather// 3. Cubes and grey // 4. Black over Marble// 5. White// 6. MUSTARD// 7. Sunday// 8. The dot shirt// 9. Smoked blue// 10. Printed// 11. Blue blue// 12. Paris// 13. Avenue// 14. Blue in Bruxelles// 15. Simple & casual// 16. Grey

3. og anden sidste omgang af outfitbilleder fra 2015. Det blev alligevel til mange outits i løbet af året. Denne omgang er fra foråret samt sommeren. Dette forklarer de mange billeder af bare ben ;-) Hvilket jeg nu egentlig glæder mig til at igen. Forår kom nu ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKS OF THE YEAR #3