LOOKS OF THE YEAR #4

LOOKS OF THE YEAR #4

look10
look30
look40
look60
look70

1. Femme// 2. Pastel fleur// 3.//Garden// 4. Blue & White// 5. Rain in august// 6. Dancing in the rain// 7. On sundays// 8. The shirt// 9. Summer night// 10. Same but different// 11. Highstreet// 12. Sidewalk// 13. Autumn// 14. Winter noir// 15. November// 16. Turtleneck dress// 17. All black// 18. Casual sunday// 19. Suede// 20. Messy and windy

Aller sidste outfitbilleder fra år 2015. Så blev jeg også endelig færdig med dem ;-) Det føles helt mærkeligt at skrive 2015, og vide at det var sidste år. Den skal jeg nok lige vende mig til ;-)

Jeg fryser simpelthen sådan i tiden. Som i at jeg konstant pakker mig ind i strik og vikler mig ind i tæpper, når jeg er hjemme. Selvom jeg virkelig elsker vinteren og specielt sne – så ville jeg nu gerne have et par plus grader tilbage igen. Bare lige en passende temperatur, som gør at jeg ikke klapre tænder fra morgenstunden ;-)
Det virker næsten helt grotesk at vise billeder af bare ben på nuværende tidspunkt. ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKS OF THE YEAR #4