A BIG step

|| New in ||

Seneste skud på støvle hylden hjemme hos mig er de fineste støvler fra Bianco Holstebro. Faktisk har I allerede set dem fra outfittet i går. Men nu var I jo nogle stykker der spurgte yderligere ind til dem. Så jeg tænkte at jeg lige ville vise dem frem her ;-)

Støvlerne er shinny og jeg elsker at støvlerne er med snøre og ikke mindst sidder til på foden. Jeg har altid haft det svært med støvler der har et stort gab foroven. Men de her slutter så fint og tæt om anklen, at de er lige mig! ENDELIG! ;-)

Jeg har støvlerne i str. 38 og det er også min normale størrelse – og de sidder perfekt! Jeg tror egentlig at jeg vil style dem med min nederdel med vidde og en chuncky strik eller til et par op smurte jeans og en hvid tee. Helt simpelt, så får støvlerne også lov til at shine igennem.

Produktet er modtaget i gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BIG step