Udsalgsfavoritter

Udsalgsfavoritter

udsalgsfavoritter
1. Skjorte// 2. Trenchcoat// 3. Nederdel// 4. Tee// 5. Skjorte// 6. Bluse // 7. Strik// 8. Nederdel// 9. Kappe// 10. Kjole// 11. Nederdel// 12. Kjole//

Uh jeg er i det bedste humør – har I set at der er faldet sne?? Eller er det mon kun i det mørke vestjylland? Uanset, så er sne altså noget der kan gøre mig glad! Bevares – det er hundekoldt! Men jeg synes nu alligevel at det er ret hyggeligt at sneen daler ned udenfor.
Så hvorfor ikke bruge onsdag aften på at hygge med varme drikke, et varmt tæppe og måske lidt online-shopping? Der er jo dømt udsalg OVERALT og jeg har fundet mine udsalgsfavoritter – altså udover det jeg allerede har shoppet ;-)
Jeg har set mig varm på den fine skjorte kjole fra Ganni – mon den skal blive min? Jeg kunne se mig selv have den på til et par strømpebukser og høje hæle eller muligvis bruge den til sommer med bare ben og hæle :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsfavoritter